2010-03-27 13:45:41• hírek • Szatmár.ro

Humorista-válogató volt a Music'at Pubban

Péntek este rendezték meg a megyeszékhelyen a VII. Erdélyi Humorfesztivál Szatmár megyei válogatóját.

A Humorfesztivál kiagyalói ezúttal is olyan amatőr erdélyi humoristákat kerestek, akik egy nagyon egyszerű feltételnek kellett megfeleljenek: legyenek viccesek.

A Music'At Pubban megrendezett válogatóra nyolc szatmári fiatal jelentkezett - Tóth Rudolf, Délczeg Csongor, Székely Zsolt, Chörmös Roland, Vékony Zsolt, Sepa Mihály, Pintye László és Sebesi István -, ám hölgyjelentkező ezúttal sem, ahogyan az előző években is, nem akadt.

Amint azt Bálint Ferenc szervezőtől, a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjától megtudtuk, az, hogy április 23-án Kolozsváron, egy profi humoristákból álló bíráló bizottság előtt melyik szatmári amatőr humorista nevettetheti meg a közönséget, csupán a hétfői napon derül ki, miután minden városban véget érnek a vállogatók.

A kolozsvári Humorfesztiválra egyébként hét erdélyi fiatal kap meghívást, és az is megtörténhet, hogy Szatmárról nem egy, hanem két vagy három amatőr nevetettőt is meghívnak.

A Music'At Pubban a válgatóval nem ért véget a műsor, Szatmárnémeti kedvenc zenekara, a 4Ever teremtett bulihangulatot a közkedvelt szórakozóhelyen.


A válogató színpadán: Székely Zsolt
A válogató színpadán: Székely Zsolt


A stand up comedy kedvelőivel telt meg a Music'at
A stand up comedy kedvelőivel telt meg a Music'at


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: